Autor: Kärt Blumberg • 7. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Radioloogid muretsesid omale uhke raamatukogu

Aastatel 2008–2010 korraldas Põhja-Eesti Regionaalhaigla kolm suurt radioloogiaseadmete hanget. Haigla tingimuste järgi pidid hanked võitnud ettevõtted peale seadmete muretsema neile ka esindusliku kogu radioloogiaalast kirjandust.

Raamatute hinda haigla ei nimetanud. “Absoluutselt ei tea ja mind, vabandage väga, ei huvita raamatute rahaline pool. Meie jaoks on neil sisuline väärtus,” sõnas kõigis kolmes hankekomisjonis osalenud radioloogiakeskuse ülemarst-radioloog Äli Tõnnov.

Krisostomuse raamatupoe hinnakirja järgi maksavad küsitud 62 kirjateost kokku uue väikeauto hinna ehk 150 000 krooni, keskmiselt 3000 krooni raamat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099