Autor: Kärt Blumberg • 9. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigla maksab koondatud ülemõele valuraha

Lääne-Tallinna Keskhaigla (LTKH) kirurgiakliiniku ülemõe kohalt mullu juulis koondatud Maris Viisimaa sõlmis haiglaga kompromisslahenduse, mille järgi maksis haigla talle rahalist kompensatsiooni, tunnistades sisuliselt koondamise ebaseaduslikkust.

Mullu 31. juulist oma ametikohalt koondatud Viisimaa taotles kohtu kaudu töölepingu lõpetamise ebaseaduslikuks tunnistamist, tööle ennistamist ja töölt puudutud aja eest keskmise palga väljamaksmist.

Selle nädala teisipäeval, 6. aprillil toimunud teisel kohtuistungil tegi Viisimaad esindanud advokaat haiglale ettepaneku sõlmida kompromisslahendus, mille järgi tuli haiglal maksta Viisimaale rahalist kompensatsiooni, mille suurust Viisimaa avaldada ei soovi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099