Autor: Violetta Riidas • 16. aprill 2010
Ainult tellijatele

Psühhiaatriahaiglad on ülerahvastatud

Psühhiaatriakliinikutes on tänavu kevadel nii palju patsiente, et kasutusele on tulnud võtta välivoodid. Järjest enam aga vajavad psühhiaatrilist abi lapsed, kelle hulk on masu ajal haiglates kolmekordistunud.

Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) psühhiaatriakliiniku juhataja Kaire Aadamsoo sõnul on psühhiaatrias keeruline see, et väga raske on midagi planeerida – kui inimene juba psühhiaatriasse pöördub, on tal kohe abi vaja. Plaanilised järjekorrad aga ulatuvad nii PERHis kui ka Lääne-Tallinna Keskhaigla psühhiaatriakliinikus juunisse, kirjutas Tarbija24

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708