Autor: Siret Trull • 13. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu emad koguvad haiglale beebirõivaid

Mittetulundusühing Konsensus ja Paikuse perekeskus soovivad algatada aktsiooni “Beebidelt beebidele”, et koguda Pärnu haigla sünnitusosakonnale esimeste suuruste beebiriideid: särke, sipupükse ja mütse.

”Teatavasti on Pärnu haiglal selline armas põhimõte, et äsjasünnitanu ei pea hakkama kohe musta pesu kotti tekitama, vaid haiglas olles saab kasutada sealt pakutavaid riideid. Tihedas kasutuses need aga muudkui kuluvad ja mu meelest on see koht, kus pered saaks haigla varu täiendades aidata sellel kenal traditsioonil jätkuda,” kirjeldas pooleaastase lapse ema ja MTÜ Konsensuse projektijuht Eve Paas tärganud mõtet Pärnu Postimehele.

Paas tõdes, et lapsed kasvavad esimestel kuudel nii kiiresti, et vahel ei jõuagi kõiki ostetud rõivaid neile selga panna. Kampaania kogub nii kandmata kui kantud riideid, mis peavad olema terved ja puhtad.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099