Autor: Kärt Blumberg • 24. mai 2010
Ainult tellijatele

Kuidas juhtida oma aega?

Aja käsutamine on igaühele vajalik, nagu ütleb ajajuhtimise konsultant Silva Laius. Tema sõnul kehtib see ka arstide puhul. Lähtuda tuleb ikka sellest, et oleks võimalik säilitada tasakaal oma vastutuste ja kohustuste vahel, mis tulenevad meie rollidest.

“Põhimõtteliselt on meil kõigil üks eesmärk, mille nimel tasub elada – olla iseendaga rahul,” märkis Laius. Iga inimene tunneb ise, millal ta endaga rahul on, ning kui ta seda on, siis paistab see kaugele välja. Need inimesed on tema sõnul positiivsed, lahked ja avatud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708