Autor: Kärt Blumberg • 25. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimigigandi omanikuks sai tundmatu jurist

Kolme miljardi kroonise aastakäibega ravimite hulgimüügifirma ASi Magnum aktsiad liikusid läinud reedel juristi Margus Kähri kätte, kuid omanikud ei tahtnud eile tehingu tagamaid valgustada.

Ravimite hulgimüügiga tegeleva, Margus Linnamäele kuuluva MM Grupi tütarfirma ASi Magnum aktsiatega tehti reedel kolm tehingut, mille tulemusel liikus 99,75% aktsiatest alles kuu aega tagasi loodud firma MMH Asset Management OÜ kätte. Viimase omanikuks on oma juriidilisi teenuseid ja konsultatsioone pakkuva OÜ Kähri Kaarin kaudu jurist Margus Kähri. Samal päeval pantis Kähri Magnumi aktsiad, kirjutas Äripäev.

Küsimusega, mis oli tehingu põhjuseks, soovitas Magnumi juht Leon Jankelevitsh pöörduda just Kähri poole. Ka ei soovitanud ta pöörduda nõukogu liikme Aare Kuristi poole, kellele enne tehingut kuulus Magnumist kaks protsenti. "Kuna teemaks on aktsiatehingud, mitte ettevõtte tegevus, on just Kähri õige inimene teemat käsitlema," ütles ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099