Autor: Kärt Blumberg • 28. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tants haigushüvitiste ümber

Haigushüvitistest on maksumaksjate liidu vanemjuristi Martin Hubergi sõnul saanud püsirubriik, sest midagi pole parata - kõik katsed sellega seotud probleemid lahendada jooksevad liiva.

Niipea, kui keegi tahab haigushüvitistega seotud probleemid lahendada, on Sotsiaalministeerium kohe platsis ja nullib igasugused püüdlused, kui tahes eesrindlikud need ka ei oleks. Vahest see ongi ministeeriumi eesmärk. Nende logo igatahes esitleb küll prillidega vanemat härrat, kes ilmselt suurest hambavalust alalõuga kinni hoiab ning lootusetult nina ette vaatab, samuti mõtlikku keskealist prouat ning nende vahele positsioneeritud kahte alaealist, kes ei saa ilmselt lihtsalt aru, millega see asutus tegeleb, vahendas portaal Raamatupidaja.ee.

See selleks, kuigi see logo praegust olukorda hästi peegeldab, katsume heita pilgu seekordsesse teemasse, mis neid mõtteid esile manada aitas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099