Autor: Kärt Blumberg • 30. juuni 2010
Ainult tellijatele

Tükk šokolaadi on sama kasulik kui pool tundi sportimist

Kõrge vererõhu all kannatavate inimeste südameinfarkti risk väheneb tervenisti 22 protsendi võrra, kui nad viie aasta jooksul söövad nädalas tahvli šokolaadi.

Šokolaad sisaldab flavonoolide nimelisi antioksüdante, mis parandavad peaaju verevarustust ja alandavad seeläbi vererõhku. Eriti rohkelt leidub flavonoide tumedas, suure kakaosisaldusega šokolaadis, kirjutas Telegraph, vahendas Tarbija24.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708