Autor: Kadi Heinsalu • 2. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piret Kruuser sai Ida-Tallinna Keskhaigla nõukogu liikmeks

Aprilli lõpust on Ida-Tallinna Keskhaigla uus nõukogu liige sotsiaaldemokraat Piret Kruuser, kes on tervishoiu ametiühingu liidu juht.

"Olen nõukogus aprilli viimasest nädalast," sõnas Kruuser. Ettepanek nõukogusse minna tuli erakonna juhatuse poolt. Kruuseri sõnul nõustus ta seetõttu, et kaitsta haiglas Tallinna linna huve ja tuua haigla juhtimisse eksperdina kaasa läbipaistvust. Kruuser on ka Tallinna linnavolikogu sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni liige eksperdina. Varem on ta töötanud Lääne-Tallinna keskhaigla sotsiaaltöötajana.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099