Autor: Kadi Heinsalu • 7. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haapsalu haigla otsib pikka aega uut naistearsti ja psühhiaatrit

Haapsalu haigla günekoloogid on küll pensioniealised, kuid koju haigla juhtkond neid lasta ei saa, kuna juba aasta algusest pole leitud uut günekoloogi, kes töö üle võtaks.

Haigla ravijuht Kai Tennisberg on ka ise naistearst ja töötab osalise koormusega. Uue naistearsti otsingud algasid selle aasta algusest, kuid tulemusi pole olnud.

Samal ajal otsitakse teist psühhiaatrit, seda juba mitmes aasta - samuti tulemuseta, jätkas Tennisberg. Praegu on ühel arstil tööd väga palju, ja kui mõni raviotsus vajab teise psühhiaatri arvamust, on selle leidmisega alati tegemist. Hetkel läheb psühhiaater puhkusele ja asendajat tal ei ole. "Möödunud aastal õnnestus mul leida selleks ajaks üks Soomes töötav arst," jätkas Tennisberg.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099