Autor: Ken Rohelaan • 20. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

WHO võib teatada seagripi pandeemia lõpust

Terviseeksperdid võivad tõenäoliselt selle kuu jooksul maailmale öelda, et seagripi pandeemia on lõppemas.

Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) erakorraliste juhtumite komitee võib järgmisel nädalal kokku tulla, et üle vaadata nakatumisega seotud andmed Argentiinast Uus-Meremaani ja soovitada esindusel välja kuulutada otsus, et selle sajandi esimene gripipandeemia on läbi, kirjutab meediakanal Bloomberg.

WHO kommunikatsioonispetsialisti Gregory Hartli sõnul teeb WHO peadirektor Margaret Chan otsuse pandeemia kohta olenevalt viiruse arengust, kuid teadaande kuulutamise kuupäeva pole veel paika pandud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708