Autor: Triin Tabur • 9. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kes on Eesti kõige rikkamad arstid!

Äripäev koostas Eesti Haigekassa lepingupartnerite nelja viimase majandusaasta aruandeid uurides edetabeli, kust selgub, et kõige jõukam tohter on selle aja jooksul end premeerinud rohkem kui 20 miljoni dividendikrooniga.

Tabelisse on reastatud vaid need erapraksised, mille omanikud on endale nelja aasta jooksul vähemalt korra dividende määranud. Neid on haigekassa lepingupartnerite seas enamus. Valisime välja vähemalt pool miljonit krooni dividende maksnud ettevõtted.

Kõige ühtlasemalt on dividende maksnud hambaarstid. Mõnevõrra tagasihoidlikumalt eriarstid, kuid nende seast eristuvad miljonäridest silmaarstid, naistearstid, endokrinoloogid ja ortopeedid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708