Autor: Kärt Blumberg • 24. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravikindlustuse puudumine perearstita ei jäta

Maavalitsused kinnitavad, et kui inimesel pole ravikindlustust, siis abita teda ei jäeta. Ravikindlustuse puudumine ei tähenda ka seda, et perearsti uks kinni jääks.

Kuna juuni lõpu seisuga oli Eestis suurim töötus Ida-Virumaal, Põlva-, Võru- ja Valgamaal, uuris meditsiiniuudiste portaal med24.ee nendest maavalitsustest, kas ja kuidas ravikindlustuseta inimene arsti juurde saab, vahendas Tarbija24. Maavalitsustest kinnitati, et arsti juurde pääsevad ravikindlustuseta inimesed igal juhul.

«Kohalike omavalitsuste toetusega pääsevad Valga maakonna inimesed üldjuhul ikkagi tasuta vähemalt perearsti vastuvõtule,» sõnas Valga maavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiutalituse juhataja Ülla Visnapuu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099