Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Oomega-3 rasvhapete lisamine margariinile ei kaitse südant
Näib, et margariin, millele on lisatud
oomega-3 rasvhappeid, ei aita südameataki läbi teinud vanemaealistel inimestel
vältida järgmist atakki või südameriket.
Sellisele järelduse jõuti uuringu käigus, milles osales 4837 südameataki üle elanud inimest vanuses 60–80 eluaastat, kes määrisid suure oomega-3 rasvhapete sisaldusega margariini leivale enam kui 40 kuu jooksul, vahendab Tarbija24.
Vähe on teada, kuidas emal esinev
asendamatute rasvhapete puudus mõjutab tema järeltulijate tervist. Samas on
omega-3 rasvhapete vähesust seostatud paljude erinevate haiguste tekkega.
STADA missiooniks on alati olnud inimeste tervise eest hoolitsemine ning usaldusväärseks partneriks olemine. Just see on aluseks meie pingutustele, et pakkuda kättesaadavaid ja kvaliteetseid ravimeid ning toetada tervishoiusüsteeme ja tervishoiutöötajaid kogu maailmas.