Autor: Violetta Riidas • 10. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnumaa metanoolitragöödia käivitaja tegutseb ettevõtjana

2001. aasta 6. septembril varastati Pärnumaal Are vallas Suigus ASi Baltfett territooriumilt kümme 200-liitrist vaati metanooli, mis müüdi edasi Sergei Maistrišinile. Tema vahendas metanooli järgmistele tegelastele, kes segasid seda piirituse pähe veega, villisid pudelisse ning müüsid tarvitajatele.

Kolm päeva pärast vargust, 9. septembril, surid esimesed ohvrid … Prokurör nõudis Maistrišinile 18aastast vangistust, millest lõppotsusena jäi talle kanda viis.

Täna on teadlikult mürki müünud mees taas vabaduses ja tegeleb ettevõtlusega, vahendas Reporter.ee.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099