Autor: Kadi Heinsalu • 17. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Siiri Oviir lahkus LTKH ja diagnostikakeskuse nõukogust

Europarlamendi saadik Siiri Oviir ei ole kevadest enam Lääne-Tallinna Keskhaigla ja Tallinna Diagnostikakeskuse nõukogudes.

Siiri Oviir põhjendas nõukogudest väljaastumist, et viis aastat ametit sai täis ja tal oli läinud järjest raskemaks oma tööd Brüsselis sättida töö järgi Eesti haiglates. "Olen alati nõukogude istungitel kohal olnud, kuid samas igal reedel ma Tallinnasse ei jõua," rääkis Oviir. "Ma ei saanud lubada, et teised oma tööd minu järele sätiksid."

Kogemuse kohta nõukogu tööst lausus Oviir, et ta on Eesti tervishoidu juhtinud ministrina üle riigi, kuid ka haigla töös osalemine oli väga kasulik ja huvitav. "Arstidelt igatahes olen kuulnud, et nad on minuga rahul olnud," ütles Oviir.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099