Autor: Kärt Blumberg • 8. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Diagnostikakeskus plaanib innovatsiooni

Tallinna Diagnostikakeskus plaanib koos Tallinna Tehnikaülikooli teadlastega käivitada rakendusuuringu, mille tulemusena sünnib programm, mis aitab arstidel langetada kiiresti ratsionaalseid ja kulutõhusaid otsuseid.

„Me teeme otsustamise masina, mis on teaduslikult üles ehitatud ja välistab arstitöös ettetuleva subjektiivsuse,“ sõnas keskuse juht Agu Kivilo pressikonverentsil, mille ta operatiivselt korraldas pärast Meditsiiniuudiste kasvanud huvi diagnostikakeskuse saatuse kohta.

Tegemist on Kivilo kirjelduse järgi tugisüsteemiga, mis aitab arstil kiiresti otsustada, milliseid analüüse, millise seadmega ja mis võimsusel konkreetsele patsiendile teha.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099