Autor: Triin Tabur • 21. september 2010
Ainult tellijatele

Riik ennustab arstide põuda

Praegu koolipingis tarkust taga ajavad noored peaksid lähiaastail õppima kas arstiks, hooldusõeks, autoremondilukksepaks või info- ja sidetöötajaks, sellise soovituse annab äsjavalminud riiklik tööjõuprognoos, kirjutas Eesti Päevaleht.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi koostatud omalaadne ennustus on alusdokumendiks haridus- ja teadusministeeriumile koolitustellimuse koostamisel. 2017. aasta tööjõuturgu prognoosivas dokumendis on hea uudis kõikidele tööd armastavatele inimestele: töötegijate arv väheneb ja töökäte vajadus võrreldes senisega kasvab.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708