Autor: Triin Tabur • 30. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telepilt toob lõikuse saali

Viimased paar aastat on toonud haiglakeskkonda telemeditsiinivõimalused, mis aitavad kokku hoida kulusid ning on meedikutele teadmiste ja oskuste kogumisel toeks.

Nii toimus septembris Tallinnas Eesti esimene meditsiiniline telekonverents Tallinna ja Venemaa kirurgide osavõtul. Ligi 50 Eesti arstil oli kahe tunni jooksul reaalajas võimalik jälgida kolme infertiilse patsiendi näidisoperatsiooni Venemaa eri piirkondadest.

Sündmusele õla alla pannud ASi Semetron juhatuse liige Inga Kõrgemaa märkis, et tegemist oli Eesti jaoks unikaalse ettevõtmisega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099