Autor: Kärt Blumberg • 7. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tõrva tervisekeskus sai miljonilise kiirabiauto

Tõrva tervisekeskus sai enda käsutusse uue ja igati nüüdisaegse kiirabiauto.

«Meile on ligi miljonikroonise auto ost kindlasti oluline ja väga tähtis sündmus. Suutsime nii suure investeeringu teha kaalutletud majandamise tulemusena,» oli Tõrva tervisekeskuse juhataja Heli Holm rahulolev, kirjutas Valgamaalane.

Uus kiirabiauto on hädaliste käsutuses alates oktoobri algusest. «Tõrva kiirabi käsutuses on kaks autot: üks põhi- ja teine tagavaraauto, mis on juba üle kümne aasta vana. Nüüd saame senise põhiauto jätta tagavaraks,» selgitas Holm ostu vajalikkust ja põhjendatust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099