Autor: Kärt Blumberg • 14. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ilukliiniku reklaam tekitas rahvusvahelise pahameeletormi

Vip Medicumi vastuoluline reklaam kahest tüdrukust, kes kandsid särke kirjadega «Enne» ja «Pärast» on kogunud ohtralt kriitikat.

Oktoobri teisel nädalal toimunud messil Ilu Sõnum 2010 esines Vip Medicum kampaaniaga, kus kaks tüdrukut jagasid flaiereid. Kogukam neiu kandis T-särki kirjaga «Before» (enne) ja saledam särki kirjaga «After» (pärast), kirjutas e24.

Vip Medicum on ilusalong, mis pakub rasvaimu- ja iluteenuseid. Reklaamikipp kahest tüdrukust on saanud ohtralt kriitikat ingliskeelses meedias, kus suurem osa lugejaist nimetas reklaami maitsetuks ja alandavaks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099