Autor: Violetta Riidas • 26. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Poolamets: meeste vähenev seksuaalsus on müüt

Meestearst Olev Poolametsa sõnul ei tähenda naiste seas levima hakanud mure, et noored mehed seksuaalselt väheaktiivsed on, antud probleemi tõesust - pigem julgevad naised enda vajadustest rohkem rääkida.

Seksuoloog Helgi Toomsalu väitis eelmisel nädalal, et viimase 4-5 aasta vältel on naised üha rohkem kurtma hakanud, et alla 30-aastased mehed on seksuaalselt väheaktiivsed. Poolametsa sõnul meeste vähenevat aktiivsust seksuaalelus väita ei saa, kirjutas Postimees.ee.

Põhjuseks, miks naised varasemast rohkem antud murest räägivad, võib meestearsti hinnangul pidada naiste kasvavat julgust enda seksuaalseid ihasid väljendada: «Arvan, et need on esimesed õied selle suhtes, et inimesed on hakanud rääkima.»

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099