Autor: Violetta Riidas • 31. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arsti vastuvõtust vabastab vaid avarii?

Kui olete kaks nädalat tagasi broneerinud aja eriarsti juurde ja õige päeva hommikul haigestute, võib arst lajatada teile trahvi, sest te pole ilmumata jäämisest 24 tundi ette teatanud.

Just nii juhtus noore naisega, kes pani aja kinni Tallinnas tegutseva Evita Grupp OÜ naistearsti juurde, kirjutas Õhtuleht.

"Tundsin end hommikul väga halvasti ja olen gripiga sinisel lehel," kirjeldab Jane, et helistas hommikul oma perearstile ja siis kohe naistearstile, et enda haigestumisest teada anda. "Ja sealt sain siis sellise vastuse," pahandab Janet Evita Grupp OÜlt laekunud kiri, kus talle heidetakse ette, et hommikul kell 10.19 tehtud kõne, et ta ei saa tervislikel põhjustel kell 15 algavale vastuvõtule tulla, polnud piisav – arst oli kohal ja ootas asjata.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099