Autor: Violetta Riidas • 2. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pihtla valla perearst lahkub uuest aastast ametist

Pihtla valla perearst Mari Soots esitas Saare maavanemale lahkumisavalduse, milles palub end alates tuleva aasta 1. jaanuarist töölt vabastada.

1997. aastast Pihtla valla perearstina töötanud Soots oma lahkumise põhjust kommenteerida ei soovinud, küll aga lubas ta jätkata arsti elukutset Saaremaal, kuid mõnes teises piirkonnas, kirjutas Meie Maa.

“Igal inimesel on aeg muutusteks ja vabadus töökohta valida. Kaalusin oma otsust päris pikalt. See ei tulnud üleöö,” ütles Soots, kelle nimekirja kuulub 1200 inimest. Pihtla valla perearstina võtab ta veel kuni aasta lõpuni viis korda nädalas patsiente vastu Pihtlas, kaks korda nädalas Kõljalas ja lisaks korra Kuressaares. Milline saab olema Mari Sootsi uus tööpiirkond, arst esialgu avalikustada ei tahtnud. “See on veel lahtine lugu,” põhjendas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708