Autor: Kärt Blumberg • 15. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aeg alustada gripi vastu vaktsineerimisega

Võrrelduna oktoobri lõpuga, on haigestumine ülemiste hingamisteede viirusnakkustesse langenud, samal ajal diagnoositi rohkem gripijuhtumeid. Terviseamet soovitab alustada gripi vastu vaktsineerimisega.

Kui oktoobri viimasel nädalal haigestus ülemiste hingamisteede viirusnakkustesse 3861 inimest, siis novembri esimesel nädalal oli haigestunuid 3303, seega langes haigestumine 558 inimese võrra, teatas Terviseamet.

Laboratoorselt kinnitatud gripijuhtumeid registreeriti novembri esimesel nädalal aga kahe võrra rohkem kui nädal varem ehk kuus ja positiivse kinnituse sai kaks A- ja üks B-gripi proov.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099