Autor: Kadi Heinsalu • 18. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Roche teatas suurkärpimisest üle maailma

Ravimikontsern Roche Group teavitas kolmapäeval kiirest reageerimisest muutunud välis- ja sisekeskonna muudatustele ja 4800 töökoha koondamisest üle maailma, vastavalt varasemale kärpeplaanile.

Eestit see Roche Eesti peadirektori Kadri Mägi kinnitusel eriti ei puuduta. Roche Eesti jaoks tähendab eeltoodu tema sõnul eelkõige tulevaste investeeringute detailsemat analüüsi. "Meie asutus Eestis on täna piisavalt efektiivne ning suuremahulisi koondamisi Eestis ette näha pole," kinnitas Mägi.

Töökohtade vähendamisega loodetakse üle maailma Roche esindustes kokku hoida 2,4 mld Šveitsi franki. Ühtekokku koondatakse kuus protsenti personalist. Koondamised toimuvad järgmisel ja ülejärgmisel aastal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099