Autor: Kärt Blumberg • 26. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ministeerium trahvis Bayerit valede ravimihindade eest

Sotsiaalministeerium määras ravimimüüjale Bayer OÜ leppetrahvi 200 000 krooni seoses ravimite hinnakokkuleppe rikkumisega.

Ühtlasi nõudis ministeerium Bayerilt ravimihinnad viivitamatult korrigeerida ettenähtud hinnatasemele. Küsimus on Jeanine ja Yarina-nimelistes antibeebipillides, mida firma müüb kokkulepitud hinnakokkuleppest kallimalt. Vaidlus on kestnud varsti kolm aastat.

Bayeri turundusjuhi Eike Kingsepa sõnul tegeleb ettevõte praegu trahvi sisu analüüsi ning hindamisega. Täpsemaid kommentaare lubas ta järgmise nädala lõpus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708