Autor: Violetta Riidas • 7. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva apteeker: infonappus annab tunda

Hoolimata sellest, et Narva on suuruselt kolmas linn Eestis, annab Ülikooli Apteegi Narva apteegi juhataja Kristina Kuzina sõnul tunda infonappus.

“Oleme üsna sõltuvuses sellest, kes meile infot jagab - hulgimüügifirmadest ja ravimifirmadest. Tartus töötades tuli uut infot kiiresti iga päev juurde. Siin toimub natuke teistpidi. Nüüd pean erialaste asjade kohta ise otsima ja küsima. Aga võib-olla see ongi juhataja töö – hankida kogu aeg uut infot,” räägib Kristina Kuzina novembrikuu ajakirjas Apteeker.

Narvas töötamise eripäradena toob Kuzina välja, et võib-olla nõuavad venekeelsed kliendid rohkem nõustamist võrreldes eesti klientidega, sest vene kliendil on vähem võimalusi ravimite kohta infot saada: „Eestlane saab info ravimipakendilt ja reklaamidest kätte ning on teadlikum ses suhtes.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099