Autor: Triin Tabur • 15. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LTKH töötab ajuti valvekardioloogita

Lääne-Tallinna Keskhaiglas (LTKH) pole kõigil päevadel valvekardioloogi, kes tegeleks öösiti kiirabiga haiglasse toodud südamehaigetega, kirjutas Eesti Päevaleht.

Põhja-Eesti Regionaalhaiglas ja Ida-Tallinna Keskhaiglas on valvekardioloogid olemas ja mõistagi aitavad nad vajaduse korral LTKHd nõu ja jõuga, kuid kardioloogide seltsi presidendi Toomas Marandi sõnul tähendab see siiski ajakadu, mis on ägedate südamehaiguste puhul lubamatu.

Detsembri alguses kogunenud Tallinna kardioloogia ümarlaual, kus osalesid nii haiglate, kiirabi kui ka linna esindajad, otsustati paluda LTKHlt 24/7 toimiva kardioloogide valveringi loomist. Vastuseid oodatakse haigla juhtkonnalt 10. jaanuariks, kui toimub järgmine ümarlaud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708