Autor: Triin Tabur • 22. detsember 2010
Ainult tellijatele

Teras: kopsusiirdamine viis Eesti kirurgiat edasi

Eesti Kirurgide Assotsiatsiooni juhi Jüri Terase hinnangul on Postimehe aasta inimese tiitliga tunnustatud kopsuarst Tanel Laisaar kindlasti läbilöögivõimeline inimene, kelle juhtimisel tehtud esimene kopsusiirdamisoperatsioon viis Eesti kirurgia järgmisele arenguetapile.

Terase sõnul on Tanel Laisaare juhtimisel tehtud kopsusiirdamisoperatsioon väga oluline: «See viib Eesti kirurgia, eeskätt transplantatsioonikirurgia järgmisele arenguetapile - lisaks sellele, et tehakse tavalisi kopsulõikusi, on nüüd võimalik aidata ka terminaalses [raskes – toim.] seisundis haigeid, kes muidu oleks võib-olla jäänud hooleta või pidanud kuskil välismaal kopsusiirdamist saama.»

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708