Autor: Kärt Blumberg • 5. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalda: kas paneme käima patsiendibussi?

Perearstide Seltsi esimees professor Ruth Kalda tõdeb, et täna ei ole perearstide puudus probleem enam vaid ääremaadel, vaid raskusi esineb pea igas maakonnas. Üks lahendus võiks olla patsientide arsti juurde sõidutamine.

Kas varsti võiks juuksuri- ja pangabussi kõrval sõita ka perearstibuss, küsis Med24 Kaldalt.

«Üks võimalus on tõesti see, et arstid töötavadki suuremates tõmbekeskustes ja patsiendid tuuakse arsti juurde. See tähendab mitte arstibussi organiseerimist, vaid patsiendibussi sarnaselt näiteks töölisbussile,» pakub Kalda välja.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099