Autor: Kärt Blumberg • 7. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vool: Haigekassa on hakanud jälgima, mida rahaga tehakse

Mullu aasta alguses pani haigekassa kärbitud leping Medicumi kurvastama. Kuid juba aasta lõpuks oli kliinikul põhjust rõõmustada, sest lisalepingutega olid nad saanud haigekassalt raha juurde, et lõpetada 2010 aasta eelnevaga samas suurusjärgus.

„Haigekassa on hakanud selgelt rohkem jälgima, mida tema rahaga tehakse. Ravijärjekordade lühendamise, ehk parema arstiabile ligipääsu tagamiseks, on statsionaarsete ja ambulatoorsete ravijuhtude jaoks planeeritud raha hakatud selgelt lahus hoidma“ selgitas Eesti suurima erakliiniku Medicumi juhataja Jaanus Vool.

Tema sõnul oli Medicum saanud haigekassalt raha juurde ambulatoorsete ravijuhtude tegemiseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099