Autor: Triin Tabur • 4. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rohelised: lühem töönädal lisaks tervena elatud aastaid

Erakond Eestimaa Rohelised liige Aleksander Laane tõi eilsel "Märka haiget!" arutelul välja erakonna soovi panustada tervishoius eelkõige ennetusele, et vähendada seeläbi riigile tekkida võivat olulist majanduskahju.

Roheliste valimiseelse programmi märksõnad tervishoiu valdkonnas on nt isiklikku ravifondi loomine, saastetasude valdkond kui lisafinantside allikaks tervishoiu jaoks ning samamoodi tubaka- ja alkoholiaktsiis.

Laane tõi välja ka transrasvade piiramise vajadust toidus ning uute ravimite kiirema jõudmise Eesti turule, kuna seni on paljud ravimid meie patsientideni jõudnud kuni aastatepikkuse viivitusega. Langema peaks ravimite omaosalus patsiendi jaoks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099