Autor: Kadi Heinsalu • 9. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algab lugude konkurss rubriiki Raske juhtum

Meditsiiniuudiste toimetus kutsub meedikuid üles kirja panema ja teistega jagama oma tööpraktikas juhtunud erilisi kogemusi, et käivitada kaastöödest uus rubriik "Raske juhtum".

Küllap on kõigil oma tööst võtta mõni juhtum või mälestus, mis millegipoolest on erinev ja meeldejääv. Meie Soome sõsarleht Mediuutiset on juba aastaid käigus hoidnud huvitavat rubriiki "Raske juhtum". Selles saavad sõna arstid ja farmatseudid, et kirjeldada mõnd nende praktikas ette tulnud eriti markantset, õpetlikku või isegi kummaliselt lõppenud juhtumit. Olgu see siis mõni varjatud diagnoos, mis õnnestus leida pooljuhuslikult, mõni värvikas patsient või edukas operatsioon. On kirjutatud ka kurvalt lõppenud lugudest.

Kutsun Teidki üles osalema Meditsiiniuudiste "Raske juhtumi" rubriigi käivitamisel. Palun meenutage ja pange lühidalt kirja mõni oma töös ette tulnud erakordne olukord ja saatke see aadressile [email protected]. Loomulikult pole vaja nimetada patsientide nimesid: piisab, kui Te lühidalt koha- ja ajamääruse ära nimetate.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099