• 23.03.11, 11:09
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Soome toiduohutusamet: mürgituse vältimiseks peske porgandeid enne söömist

Soome toiduohutusamet Evira tuletab meelde, et porgandeid tuleb õigesti käsitleda ja hoiustada, et vältida mullas pesitseva yersinia bakteri põhjustatud toidumürgitust.
Evira soovitab alati enne tarvitamist pesta porgandeid ohtralt puhta veega, vahendas Maaleht Soome ajalehte Maaseudun Tulevaisuus.

Seotud lood

Uudised
  • 10.06.08, 15:08
Lätis tekitasid Maxima tooted seitsmel inimesel toidumürgituse
Seitse Läti linna Jelgava elanikku said toidumürgituse, mille põhjuseks peetakse kohalikust Maxima kauplusest pärit salatit ja liha.
Uudised
  • 28.10.10, 08:00
Koolikoka töövõit: lapsed söövad juba porgandit
Homme astuvad Tallinnas võistlustulle seitsme koolisöökla kokad, et selgitada endi seast parim. Väikse Sõmeru Põhikooli esindajal Urmas Lindlol on aga üks väike võit juba enne võistlust käes – ta on suutnud lapsed porgandit sööma panna.
  • ST
Sisuturundus
  • 23.10.25, 14:06
Digitaliseeritud tekstiilid – üks alahinnatuim kokkuhoiukoht tervishoius
Regionaalhaigla digipööre tekstiilide halduses on näide sellest, kuidas digitaliseerimisega on võimalik vältida ohte ning tänu andmetele on selge ülevaade tekstiilivajadusest. Eesti suurim haigla on selle valdkonna digipöörde ja tekstiililahenduste edulugu: „Kui teekonda alustasime, küsisime endalt, kas see on innovatsioon või paratamatus,“ räägib Tõnu Talisainen, Regionaalhaigla haldusteenistuse juhataja.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele