Autor: Violetta Riidas • 19. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

President Medvedev: uimastivastases võitluses puudub progress

Venemaa president Dmitri Medvedev mõistis hukka progressi puudumise narkootikumidevastases võitluses. „Väga vähe on paremuse poole muutunud, vaatamata teravdatud tähelepanule selle teema vastu,” ütles Medvedev Irkutskis toimunud valitsuse väljasõiduistungil.

Igal aastal sureb heroiini tarvitamise tagajärjel umbes 30 000 venemaalast ning HIV-sse nakatunute arv kasvab pidevalt, vahendas Delfi uudisteagentuuri RIA Novosti.

Venemaa kannatab Afganistani narkoäri tagajärgede all ja Moskva ametnikud on minevikus süüdistanud koalitsioonivägesid ebapiisavas võitluses narkootikumide vastu, mis on aidanud varustada hinnanguliselt 2,5 miljonit Venemaa narkomaani.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099