Autor: Violetta Riidas • 31. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänases lehes: Hirm pärsib tüsistustest ja vigadest teatamist

Täna ilmunud meditsiiniuudiste luubi lugu keskendub tüsistustest ja vigadest teatamise teemale. Komplikatsioonidest räägitakse vaikselt, sest personal pelgab avalikku nõiajahti ja raviasutused riigipoolseid sanktsioone.

Uudised: 26. mail toimus Meditsiiniuudiste poolt korraldatud seminar "Ravimi hind. Eri osapoolte huvid ja lahendused". Sõna said perearst Madis Veskimägi, apteeker Kai Kimmel, haigekassa ametnik Erki Laidmäe, ravimiameti esindaja Ott Laius, ravimitootjate juht Riho Tapfer ja sotsiaalministeeriumi esindaja Dagmar Rüütel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099