Autor: Triin Tabur • 13. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Üle saja korra verd annetanud doonorid kantakse auraamatusse

Homme, rahvusvahelisel doonorite päeval avab Põhja-Eesti Regionaalhaigla verekeskus doonorite auraamatu, kuhu kantakse tänutäheks PERH-i verekeskusele üle saja korra verd annetanud doonorite nimed.

„Rahvusvahelisel doonorite päeval teeme suure tänukummarduse erakordsetele püsidoonoritele, kes on leidnud üle saja korra võimaluse anda oma panus inimeste päästmiseks, olles tõelised kangelased. Täname südamest nii verekeskuse kui ka abivajajate nimel kõiki, uusi ja pikaajalisi doonoreid, kelle eluviis ja soov aidata päästab elusid,“ ütles verekeskuse juhataja dr Riin Kullaste.

„Viimati käisin verd andmas kolm kuud tagasi, kuid doonorlusega alustasin juba 38 aastat tagasi. Doonorlus on suurepärane võimalus teha head, lisaks annab see väga positiivse enesetunde. Kes saab, see annab – loodan, et järjest rohkem inimesi leiab võimaluse loovutada tunnike oma ajast, et aidata kellelgi terveks saada,“ ütles PERH-i verekeskusele 139 korda verd annetanud doonor Taimi Allas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099