Autor: Kadi Heinsalu • 13. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Diabeedikeskus võitis kohtu abil juhte juurde

Eesti Diabeedikeskuse algatusel toimunud kohtuprotsess ravijuhtude vähenemisest päädis esmaspäeval kohtuvälise kokkuleppega, millega diabeedikeskus sai haigekassalt juhtusid juurde ja konkurent Verner Fogelilt võeti neid vähemaks.

Diabeedikeskuse arst ja üks omanikke Marju Past rääkis, et esmaspäeval kohtusid osapooled haigekassas ja sõlmisid kokkuleppe, mis kõigile sobis. Diabeedikeskus võttis ka oma halduskaebuse tagasi ja halduskohtu kohtunik Villem Lapimaa tegi taotluse menetluse lõpetamiseks.

Juhtude juurdemääramine käis kohtuniku ettepanekul nii, et 2/3 antud võimalikust lepingumahust selles piirkonnas sai Eesti Diabeedikeskus, kes on ammune tegija diabeedialal, ja 1/3 Fogeli firma OÜ GlycoStar, kes oli tänavuaastane uustulnuk.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099