Ainult tellijatele
Autor: Triin Tabur • 2. august 2011
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Imikute toidus on pahatihti liiga palju soola

Suurbritannias läbi viidud uuringu kohaselt on ligi 70% kaheksa kuu vanuste beebide soola (naatriumkloriid) tarbimine riigis kehtivast soovitatavast maksimumist kõrgem. See on põhjustatud soolasest ja liigselt töödeldud toidust, nagu pärmiekstrakt, lihakastmed, küpsetatud oad ja konservspagetid, mida imikutele saareriigis söögiks pakutakse, vahendas ERRi teadusportaal.

Lisaks on paljude imikute peamiseks joogiks lehmapiim, mille soolasisaldus on tunduvalt kõrgem kui rinnapiimas või piimasegus. Ekspertide sõnul ei tohiks lehmapiim olla lapse põhijoogiks enne üheaastaseks saamist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708