Autor: Merike Kungla • 18. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Panga teaduspreemia pälvis alkoholi maksustamist puudutava uurimuse autor

Eesti Panga teaduspreemia suurusega 2 300 eurot võitis 2011. aastal Tartu Ülikooli (TÜ) majandusteaduskonna doktorant Indrek Saar uurimusega "Optimal alcohol taxation: Simulation results for Estonia", annab TÜ teada.

Indrek Saare uurimuses käsitleti alkoholi maksustamise optimaalset taset ja hinnati empiiriliselt alkoholi maksustamise optimaalset taset Eestis 2009. aastal, võttes arvesse nii alkoholi väliskulusid kui ka maksupoliitika fiskaalseid mõjusid.

Eesti Panga teaduspreemia antakse võitjale täna, Eesti Panga avatud seminaril, kus Saar tutvustab ühtlasi oma teaduspreemia pälvinud võidutööd.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099