Ainult tellijatele
Autor: Violetta Riidas • 5. oktoober 2011
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-ained on ohutud ja neid ei tasu karta!

Toidus olevad e-ained on ohutud, kuid tähelepanelik tasuks olla toiduvärvide gruppi kuuluvate asovärvidega, ütles Tallinna Tehnikaülikooli toiduainete instituudi direktor Raivo Vokk.

Vokk rääkis ETV hommikuprogrammis "Terevisioon", et e-ained, mida leidub toidus ka looduslikult, on ohutud, aga küsimus on kogustes. E-aineid lisavad toidutehnoloogid toitudesse nende välimuse tarbijale meelepärasemaks muutmiseks või siis maitse tugevdamiseks. Näiteks glutamaadi lisamisel võib maitseaineid vähem kasutada, vahendas Õhtuleht.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708