Violetta Riidas • 25 juuni 2010 10:50
Uudised
Ainult tellijale

E-ained toidus on keemiline paradoks

Kaasaegse keemia areng on toonud toidu kasvatajatele ja tootjatele palju kergendust, kuid samal ajal tarbijatele palju põhjendatud, aga ka mittepõhjendatud muresid, kirjutab staažikas keemik Aili Kogerman.

See on keemia paradoks - ühelt poolt on toidulaud rikkalik tänu kemikaalidele, teiselt poolt aga võivad kasutatud kemikaalid mõjutada lõpptarbija tervist. Tarbijal on vaja leida tasakaal, kirjutas Tarbija24.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
  • Ligipääsu kõigile lukus lugudele, mis ei nõua meedikukoodi
  • Meedikukood annab ligipääsu ajalehele PDF-ile
  • Meedikukood annab ligipääsu ajakirja Meditsiin Fookuses PDF-ile
  • Tellimus sisaldab Meditsiiniuudiste uudiskirja
  • Jaga lugu:
    Seotud lood
    MEDITSIINIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

    Telli olulisemad Meditsiiniuudised igal nädalal enda postkasti.

    Meditsiiniuudised.ee toetajad:

    Kadi Heinsalu
    Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
    Violetta Riidas
    Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
    Siret Trull
    Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
    Mirjam Esperk
    Mirjam EsperkAjakirjanik-toimetajaTel: 56483229
    Karin Tamm
    Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
    Maarja Kõrv
    Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708