Autor: Triin Tabur • 17. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pevkur lükkab ümber riigikontrolli süüdistused

Sotsiaalminister Hanno Pevkur ei ole nõus riigikontrolli kriitikaga, nagu oleks sotsiaalminister jätnud haiglareformi unarusse.

«Kui rääkida füüsilistest hoonetest, siis olen ma olnud ja olen ka edaspidi seda meelt, et haiglahooneid (vähemalt haiglavõrgu arengukava mõistes) Eestis vähemaks ei pea jääma,» selgitas sotsiaalminister postimees.ee’le.

«Küll muutuvad ajas nendes hoonetes pakutavad teenused. Teenuste muutumist on näiteks suunatud ka läbi investeeringute jagamise. Maakonnakeskustes asuvad üldhaiglad said peamiselt hooldusravi vahendeid ja piirkonnakeskustes asuvad kesk- ning piirkondlikud haiglad aktiivravikorpuste väljaehitamise vahendeid,» rääkis minister.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099