Autor: Triin Tabur • 27. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööinspektsioon lükkas EALi ja ETK kaebuse tagasi

Eesti Arstide Liit (EAL) ja Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliit (ETK) kaebasid oktoobri keskel Tööinspektsiooni otsuse peale, mis kuulutas alusetuks nende poolt algatatud süüdistuse haiglate liidu vastu.

Septembris otsustas Põhja inspektsiooni jurist Sirje Aava lõpetada väärteomenetluse, kus Eesti Arstide Liit ja Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliit oli vastamisi Eesti Haiglate Liiduga ehk süüdistas neid kollektiivlepingu läbirääkimistesse mitteasumises.

Eesti Arstide Liitu ja Eesti Tervishoiutöötajate Keskliitu esindav advokaat esitas kaebuse Tööinspektsiooni peadirektorile, seoses tööinspektor-jurist Sirje Aava otsusega lõpetada väärteomenetlus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099