Autor: Kadi Heinsalu • 2. november 2011
Ainult tellijatele

Kaja Tampere: oleme uue ajastu sünnis

Eilsel Meditsiiniuudiste pärastlõunaseminaril sotsiaalmeedia mõjust meditsiinile leidis Tallinna Ülikooli kommunikatsiooniprofessor Kaja Tampere, et meediaühiskonnas elamine on võrreldav ajaloost uue ajastu saabumisega, ainult et me ise seda nii ei teadvusta.

„Oleme asja sees. See lahustub igapäevastes detailides Facebookis ja klikkide maailmas. Me ilmselt pole valmis seda uut dimensiooni enda jaoks lahti seletama. Kuid ühiskond muudab formaati ja tulevad uued tähendused ja reeglid, nagu keskajast renessansi,” rääkis ta. „Me näeme nn võrgust ohtusid, kuid samamoodi on reaalses maailmas kurjategijad. Viisakusega sama lugu, pole vahet, kus olla ebaviisakas, kas kodus või kommentaariumis. Ka võrgus olemine, mille üheks osaks on sotsiaalmeedia, eeldab inimlikku käitumist.”

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708