Autor: Merike Kungla • 7. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võru haiglas tulevad ämmaemandad jooksuga

Võrumaa Teataja alustas Lõuna-Eesti sünnitusvõimaluste tutvustamist. Esimesena käis leht Meegomäel asuvas Lõuna-Eesti haiglas, kirjutab Võrumaa Teataja.

Nooruslik ja rõõmsameelne doktor Krista Sitska, kes on naistearstina töötanud juba 36 aastat ja seda nii Tartu ülikooli naistekliinikus kui erakliinikus Elite, on Tartust Võrru käinud juba viis aastat ning teeb seda ka jätkuvalt ülima rõõmuga, kuigi Võrus tal juuri pole.

„Lõuna-Eesti haigla on võrreldav erahaiglaga, kuna sünnitaja ei ole siin hetkegi tähelepanuta, tema juures on kogu aeg kas arst või ämmaemand,” kiidab ta. „Ämmaemandad on siin meeldivad ja hoolivad, õhkkond on soe ja sõbralik.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099