Autor: Merike Kungla • 10. november 2011
Ainult tellijatele

Kimmel: jälle rabelemine ravimite ümber

Ükski uuring ei näita, et Eestis pole käsimüügiravimid kättesaadavad, kirjutab Eesti Apteekrite Liidu juht Kai Kimmel Postimehes. Ravimitootjate shy;huvi oma shy;müügimahte suurendada shy;paistab aga välja küll, ütleb Kimmel oma arvamusloos.

Juba jälle on käima läinud ulatuslik kampaania «Ravimid poodi». Eelmisest kampaaniast on möödunud kaks aastat. Toona selgus aruteludest kiiresti, et see mõte on arutu ja ohtlik. Nagu eelmisel korral, on ka seekordse kampaania algatajaks Eesti Ravimitootjate Liit. Nad on eestkõnelejateks valinud konkurentsiameti, kaupmeeste liidu ning veel mõned asjast huvitatud pooled, nagu postkontorid ja tanklaketid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708