Autor: Violetta Riidas • 14. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

70 000 eestlast ei pruugi oma diabeedist teada

Eestis on ligi 70 000 inimest, kes ei ole teadlikud oma suhkruhaigusest. Et võimalikule haigusele varakult jaole saada, saab täna õhtul üle Eesti Selverites mõõta veresuhkrut, kirjutas Õhtuleht.

"Tänasel ülemaailmsel diabeedipäeval antakse kõigile inimestele võimalus mõõta oma veresuhkrut tasuta. Eesti arstiteadusüliõpilaste Seltsi liikmed on Selverites kella 16-19ni ning nõu ja jõuga aitavad SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi vabatahtlikud," teatas Tartu Ülikooli Kliinikumi lastefondi tegevjuht Küllike Saar.

Sellise kampaaniaga loodetakse üha enam tähelepanu pöörata diabeedile ning panna inimesi rohkem mõtlema oma tervise üle.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099