2. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Magnumi ja GSK kohtusaaga sai Soomes läbi

29. novembril sõlmisid AS Magnum ja ravimitootja GlaxoSmithKline Soome firmaga kompromissi, mille peale Magnum võtab Soome kohtust oma hagi tagasi.

Magnumi kontserni juht Leon Jankelevitsh ütles, et nad on kompromissiga rahul. "GSK Soome esindajad kinnitasid avalikult, et lepingust taganemine oli tingitud nende sügavalt sisemistest põhjustest ning et GSK hinnangul on Magnum usaldusväärne ja võimekas partner Soome ravimihulgimüügi turul, kes pakub kvaliteetset teenust," kommenteeris Jankelevitsh.

Vahepeal on Magnum sõlminud Soome turul distributsioonilepinguid mitmete ravimitootjatega ja viimati sellise tootjaga nagu Celgene, kelle aastakäive Soome turul on 13 miljonit eurot.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099